Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Jeremy Renner μετά από σοβαρό ατύχημα

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Jeremy Renner μετά από σοβαρό ατύχημα

Στο νοσοκομείο σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση» βρίσκεται ο Jeremy Renner, μετά τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια εκχιονισμού στο ορεινό ράντσο του στη Σιέρα Νεβάδα.

Μάλιστα, ο 51χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής 1 Ιανουαρίου και λέγεται ότι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το ατύχημα έλαβε χώρα αφού έπεσε χιόνι ύψους 1,5 μέτρου το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, με την περιοχή όπου ζει ο ηθοποιός να πλήττεται σφοδρά από τη χιονόπτωση.

Ενώ ο γείτονάς του, που τυγχάνει να είναι γιατρός στο επάγγελμα, ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έτρεξε προς βοήθειά του. Ωστόσο, ο Jeremy Renner έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ενώ ο εκπρόσωπός του Renner δήλωσε στο People, προσπάθησε να υποβαθμίσει τον τραυματισμό του περιγράφοντας τον απλώς ως «ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού».

Επίσης ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ανέφερε ότι λαμβάνει «εξαιρετική φροντίδα» και η οικογένειά του είναι στο πλευρό του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα που προκλήθηκαν από ατύχημα ενώ καθάρισε το χιόνι. Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Ωστόσο οι πληροφορίες που μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός.

Ο Jeremy Renner μένει σε μια απομονωμένη περιοχή που είναι συνηθισμένη σε τεράστιες ποσότητες χιονιού, κάτι που συχνά οδηγεί τα οχήματα και μέρος του σπιτιού του να καλύπτονται από χιόνι.

Να πούμε πως ο Jeremy είναι λάτρης των μεγάλων μηχανημάτων και διατηρεί στην κατοχή του μια σειρά από εκχιονιστικά διαφόρων μεγεθών, με τον ίδιο να αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο όπου μπορεί να τον δει κανείς να οργώνει τον δρόμο του, κοντά στο Tahoe.