Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο Luis Fonsi

Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο Luis Fonsi

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν δύσκολα λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Ενώ την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Συγκεκριμένα μετά τον Matthew McConaughey, την Chiara Ferragni, την Eva Mendes με τον Ryan Gosling, την Naomi Watts, τον James Franco, την Nia Vardalos, τον Elon Musk, τον Zach Galifianakis, την Nicole Kidman και την Sarah Jessica Parker ένας ακόμα τραγουδιστής βρίσκετε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Έτσι για ακόμα μια χρονιά την Ελλάδα επέλεξε για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Luis Fonsi.

Μάλιστα, ο 44χρονος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός με την επιτυχία «Despacito», προτίμησε τη Μύκονο για να απολαύσει το καλοκαίρι του με τη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Άγκεντα Λόπεθ.

Ενώ ο φακός του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια.

Να πούμε πως είναι η δεύτερη φορά για τον Λατίνο σταρ που επισκέπτεται τη χώρα μας και το νησί των Ανέμων, καθώς το 2021 ο τραγουδιστής επισκέφτηκε τη Μύκονο και φρόντισε να μοιραστεί υλικό από το ταξίδι του με τους followers του.