Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Sarah Jessica Parker!

Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Sarah Jessica Parker!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν δύσκολα λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Ενώ την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Συγκεκριμένα μετά τον Matthew McConaughey, την Chiara Ferragni, την Eva Mendes με τον Ryan Gosling, την Naomi Watts, τον James Franco, την Nia Vardalos, τον Elon Musk, τον Zach Galifianakis και την Nicole Kidman μια ακόμα μεγάλη star του Hollywood βρίσκετε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Έτσι η κυρία που καθόταν στον VIP χώρο του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο για Σύρο, Τήνο και Μύκονο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δεν έγινε αντιληπτή ως μια διάσημη σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, στην αρχή του ταξιδιού.

Ο λόγος για την Sarah Jessica Parker που επέλεξε την χώρα μας για να περάσει τις διακοπές με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός που λατρεύτηκε από τις γυναίκες για τον ρόλο της Carrie στο «Sex and the city» ταξίδεψε με άκρα μυστικότητα στη χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες αφίχθη την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά της.

Την επομένη το πρωί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό την Σύρο όπου και κατέβηκαν, ενώ όταν μια επιβάτης την αναγνώρισε, την προσέγγισε και της ζήτησε αν ήθελε να βγουν μια φωτογραφία μαζί.

Η SJP αρνήθηκε πολύ ευγενικά, θέλοντας ίσως να διαφυλάξει το ιδιωτικό της ταξίδι για διακοπές στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά της και κατέβηκε στη Σύρο όπου την περίμεναν για να την οδηγήσουν πιθανότατα σε κάποια βίλα που έχει «κλείσει».