Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Claudia Schiffer

Στην Ελλάδα κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η Claudia Schiffer

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήταν δύσκολα λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Ενώ την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Συγκεκριμένα μετά τον Matthew McConaughey, την Chiara Ferragni, την Eva Mendes με τον Ryan Gosling, την Naomi Watts, τον James Franco, την Nia Vardalos, τον Elon Musk, τον Zach Galifianakis, την Nicole Kidman και την Sarah Jessica Parker μια ακόμα μεγάλη star του Hollywood βρίσκετε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι και η Claudia Schiffer.

Μάλιστα, το supermodel των ’90s αποκάλυψε την παρουσία του στην χώρα μας με ένα post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Η Ελλάδα με καλούσε», χωρίς να αποκαλύπτει τον τόπο που επέλεξε για τις διακοπές της.