Στην Ελλάδα και ο Jonathan Bennett με τον σύντροφο του Jaymes Vaughan

Στην Ελλάδα και ο Jonathan Bennett με τον σύντροφο του Jaymes Vaughan

Μπορεί να ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Ενώ μετά την Eva Herzigova, τον Ed Sheeran, την Chiara Ferragni, την Kate Hudson, την Goldie Hawn με τον σύζυγο της Kurt Russell, τον Billy Zane, την Katy Perry με τον Orlando Bloom, τον Justin Bieber με την σύζυγο του Hailey, τον Lionel Richie με τις κόρες του Sofia και Nicole, τον Tom Hanks με την Rita Wilson, τον David Bautista, την Kathryn Hahn, την Demi Moor με την κόρη της Rumer Willis και τον Pedro Alonso, ένας ακόμα ηθοποιός βρίσκετε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Jonathan Bennett που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία Mean Girls, βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον σύντροφο του Jaymes Vaughan, όπου φάνηκε να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην χώρα μας.