Στην Ελλάδα η Heidi Klum για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model

Στην Ελλάδα η Heidi Klum για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model

Όπως έγινε γνωστό, στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Heidi Klum!

Συγκεκριμένα το μοντέλο βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες του Γερμανικού Next Top Model, η παραγωγή του οποίου αποφάσισε να κάνει γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους.

Μάλιστα, η Heidi Klum που είναι η παρουσιάστρια του Γερμανικού show από το 2006, βρέθηκε στην Αθήνα και απαθανατίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα εντυπωσιακό neon πορτοκαλί σύνολο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Ενώ στην κριτική επιτροπή του γερμανικού show βρίσκονται και η Kylie Minogue και ο Jean-Paul Gaultier, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», φαίνεται πως τα γυρίσματα θα συνεχίσουν και σε κάποιο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Η ίδια η Klum δεν έχει αναρτήσει κάποια φωτογραφία της από την Ελλάδα, ούτε όμως και τα social media του show έχουν κάνει κάποια σχετική ανάρτηση, καθώς κρατούν το επεισόδιο ως «μυστικό» για τους Γερμανούς τηλεθεατές.

Παρόλα αυτά, αν κρίνουμε από το πόντιουμ σε μορφή κίονα μπροστά της, υποθέτουμε πως το ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά και η δοκιμασία για το «GNTM» θα έχει χρώμα… αρχαιοελληνικό.

Το Next Top Model της Γερμανίας αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα και προβάλλεται για 17 ολόκληρες σεζόν!

Να πούμε πως η Heidi Klum δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνη της, αλλά μαζί με τον αγαπημένος της, Tom Kaulitz.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ