Στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Justin Timberlake με χειροπέδες

Justin-Timberlake-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ο Justin Timberlake, αφού βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος στα Χάμπτονς, ενώ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Συγκεκριμένα ο 43χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα με το ABC News, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου στην περιοχή Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ωστόσο, το TMZ αναφέρει πως ο Timberlake είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του. Ο τραγουδιστής πέρασε ένα STOP και η αστυνομία τον σταμάτησε και του ζήτησε να κάνει αλκοτέστ. Ενώ όταν η αστυνομία τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε.

Ο Justin Timberlake αρνήθηκε και στο σημείο έφτασαν φίλοι του, οι οποίοι παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει. Ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και του πέρασαν χειροπέδες.

Ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στην Page Six, ο τραγουδιστής φαινόταν «από χιλιόμετρα» ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα μάτια του γυάλιζαν και η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ, με έναν αστυνομικό να εξηγεί:

«Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και απέτυχε σε όλα τα αλκοτέστ».

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν δύο παραβάσεις. Αρχικά, ο Justin Timberlake δεν σταμάτησε σε πινακίδα STOP και επιπλέον βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου. Επίσης ο αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, τρεις φορές συνολικά.

«Όχι δεν θα κάνω κανένα τεστ», φέρεται να είπε ο Timberlake.