Στη δημοσιότητα η κλήση έκτακτης ανάγκης του Jeremy Renner μετά τον τραυματισμό του

Στη δημοσιότητα η κλήση έκτακτης ανάγκης του Jeremy Renner μετά τον τραυματισμό του

Όπως φαίνεται, ο Jeremy Renner συνεχίζει να αναρρώνει μετά το ατύχημα που είχε, με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο του κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα.

Ωστόσο, η κατάστασή του ηθοποιού και αφού πλέον είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει το σπίτι του, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την κλήση που έγινε από άνθρωπο που έσπευσε να τον βοηθήσει όταν το πόδι είχε καταπλακωθεί από το εκχιονιστικό.

Να πούμε πως όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο βρέθηκε ένας γείτονας του που είναι και οποίος προσπάθησε να φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

Συγκεκριμένα στη χαρακτηριστική κλήση, ο γείτονας ακούγεται να αναφέρει πως είναι μεγάλη ανάγκη να σπεύσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες, περιγράφοντας πως ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας είπε στο τηλέφωνο, πως ο Renner, είχε «συνθλιβεί» από το εκχιονιστικό. Όπως ακόμα περιγράφεται ο ηθοποιός ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μπροστά από το σπίτι του, με τα αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του. Ο άνδρας επισήμανε επίσης στο κέντρο απώλεια αίματος και βλάβη στα πλευρά, στο στήθος και στον κορμό του ηθοποιού: «Βιαστείτε. Να έρθετε με ελικόπτερο εδώ» ακούγεται να επισημαίνει.

Ενώ στο τηλεφώνημα ο γείτονας αναφέρει επίσης ότι οι αναπνοές του Jeremy Renner λιγόστευαν και πως ο ίδιος ήταν λίγο πριν τη λιποθυμία: «Μείνε ξύπνιος» ακούγεται να φωνάζει στον ηθοποιό, που λέγεται ότι ήταν τυλιγμένος με κουβέρτες έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά «πονούσε πολύ».