Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σκορδά – Λιάγκα: «Η Φαίη πήγε στο καμαρίνι της και έκανε εμετό από…»

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σκορδά – Λιάγκα: «Η Φαίη πήγε στο καμαρίνι της και έκανε εμετό από...»

Μια αποκάλυψη για το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά από τον ANT1, έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Συγκεκριμένα ο  δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία σεζόν όπου Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά συνυπήρχαν μαζί στην πρωινή ζώνη του ANT1.

«Το ξέρω εδώ και έναν χρόνο, θα το πω πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος prime time στον ANT1, η Φαίη παίρνει το Πρωινό και μετά από περίπου 2,5 χρόνια η Φαίη τον κάλεσε να επιστρέψει πίσω στο Πρωινό», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το χρονικό της συνεργασίας τους.

Ενώ στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής, που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής η Πισπιρίγκου και λόγω της θεματολογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει πραγματικά εμετό, από την ψυχοσύνθεση της. Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Διαμηνύει στους ανθρώπους του ANT1 πως το χρόνου με αυτές τις συνθήκες δεν θα είναι».

Ωστόσο, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως γνώριζε για το συμβάν: «Το ξέρω, το ξέρω κι εγώ και σε επιβεβαιώνω».