Σπύρος Μπιμπίλας για αγωγή σε Κούγια: «Μια φορά τον είδα, του είπα “καλημέρα σας” κι…»

Σπύρος Μπιμπίλας για αγωγή σε Κούγια: «Μια φορά τον είδα, του είπα “καλημέρα σας” κι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγωγή που έκανε στον Αλέξη Κούγια και στην οποία του ζητά 225.000 ευρώ.

Επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως έχει κάνει την αγωγή στον γνωστό ποινικολόγο εδώ και επτά μήνες και δεν έχει σκοπό να την πάρει πίσω.

«Έχω κάνει την αγωγή εδώ και επτά μήνες. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι είναι πώς μία αγωγή έφυγε από τα γραφεία, όταν ούτε εγώ, ούτε η δικηγόρος μου την έχει δώσει στη δημοσιότητα. Δεν σκοπεύω να αποσύρω την αγωγή.

Όπως κάθε πολίτης που προσβάλλεται από έναν άλλο πολίτη, πρέπει να βρω το δίκιο μου, ώστε κάποια στιγμή όσοι βγαίνουν και ακολουθούν τη μέθοδο του κ. Κούγια, να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει, να πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να με έχει θίξει. Αν θυμάστε, από την πρώτη ημέρα που έγινε το θέμα με τον κ. Λιγνάδη, μέσα στην αγωγή που είχε κάνει, μιλούσε για εμένα…

Ενεπλάκη το όνομά μου, ως ένας από τους υπεύθυνους που κάναμε κάτι για τον κ. Λιγνάδη. Δεν είχα καμία σχέση και ξαφνικά άρχισε να μιλάει περί μετριότητας, περί μεθοδευμένης κατάστασης ότι εγώ κινούσα τα νήματα κι έβρισκα αυτούς τους ανθρώπους. Που δεν ήξερα ούτε έναν.

Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Κούγια. Μια φορά τον είδα και του είπα “καλημέρα σας” κι έφαγα ένα βρισίδι απερίγραπτο παρουσία κι άλλων ανθρώπων. Σέβομαι τον κύριο Κούγια είναι ένας σπουδαίος δικηγόρος…» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.