Sky Rojo: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του 2ου μέρους της σειράς του Netflix

Sky Rojo: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του 2ου μέρους της σειράς του Netflix

Μετά το La Casa De Papel και το Elite βλέπουμε πως ακόμη μία Ισπανική σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς το Sky Rojo έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

Όπως φαίνεται τo Netflix είναι ευχαριστημένο από την 1η σεζόν της νέας Ισπανικής σειράς και ανακοίνωσε επισήμως πως θα υπάρξει και συνέχεια.

“Το άγριο, τρελό, εθιστικό Sky Rojo θα επιστρέψει για άλλη μια σεζόν!” ανακοίνωσε μέσα από το Twitter το Netflix, “Ω και η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου!”.

Μάλιστα, η ανακοίνωση έγινε 10 μέρες μετά την πρεμιέρα του 1ου μέρους στην streaming πλατφόρμα, καθώς η πρώτη μέρα προβολής της ήταν στις 19 Μαρτίου του 2021.

Ο Álex Pina και η Vancouver Media του La Casa de Papel βρίσκονται πίσω από τη νέα σειρά Ισπανική «Sky Rojo», η οποία αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων γυναικών, μιας Ισπανίδας, μιας Κουβανής και μιας Αργεντίνας, οι οποίες το σκάνε από τον προαγωγό τους.

Η νέα σειρά του Netflix έχει δράση, μαύρο χιούμορ και καθαρή αδρεναλίνη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Verónica Sánchez, Yany Prado, Lali Espósito, Asier Etxeandia και Miguel Ángel Silvestre.

Η 2η σεζόν του Sky Rojo θα κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου.

Η υπόθεση του Sky Rojo

Η Coral, η Wendy και η Gina δραπετεύουν από το Las Novias Club και βγαίνουν στον δρόμο με προορισμό την ελευθερία, ενώ τις καταδιώκει ο Ρομέο, ο προαγωγός τους από το Κλαμπ των Νυφών, και οι άντρες του, ο Μοϊσές και ο Κρίστιαν.

Μαζί, τα κορίτσια ξεκινούν ένα ξέφρενο και χαοτικό ταξίδι, στο οποίο θα έρθουν αντιμέτωπες με κινδύνους κάθε είδους και θα ζήσουν κάθε στιγμή σαν να ‘ναι η τελευταία τους, χτίζοντας παράλληλα μια βαθύτερη φιλία και ανακαλύπτοντας το πιο σπουδαίο πράγμα, ότι μαζί είναι πιο δυνατές και έχουν περισσότερες επιλογές να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Η πρώτη σεζόν υιοθετεί μια πραγματικά καινοτόμο μορφή για μια δραματική σειρά, με οκτώ επεισόδια 25 λεπτών και ένα συνδυασμό ειδών που οι δημιουργοί του, ονομάστηκαν “Latin pulp“.

«Θέλαμε το Sky Rojo να έχει την ίδια φρενήρη δράση όπως πάντα, αλλά να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο 25 λεπτών για να υπογραμμίσει τη δυναμική φύση της πλοκής: την απόδραση, τον αγώνα επιβίωσης. Η τρίτη πράξη μιας ταινίας ή ενός επεισοδίου είναι όπου όλη η ενέργεια συγκλίνει για να παράγει την πιο ζωντανή έκρηξη όλων των συγκρούσεων που αφηγούνται. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να κάνουμε μια συνεχή τρίτη πράξη, να διοχετεύσουμε ολόκληρη την ιστορία μας μέσω αυτής της φρενίτιδας ενέργειας», λένε οι Álex Pina και Esther Martínez Lobato.

Γυρισμένο στην Μαδρίτη και την Τενερίφη, το Sky Rojo έχει δύο επιβεβαιωμένες σεζόν οκτώ επεισοδίων.

Η σειρά παράγεται από την Vancouver Media για το Netflix και το καστ του είναι Verónica SánchezAsier Etxeandia, Miguel Ángel SilvestreLali EspósitoYany Prado και Enric Auquer.

Ο Álex Pina και η Esther Martínez Lobato είναι οι δημιουργοί και οι εκτελεστικοί παραγωγοί του Sky Rojo μαζί με τον Jesús Colmenar, με την υποστήριξη των συν-εκτελεστικών παραγωγών David Barrocal, Migue Amoedo και David Victori.

Η νέα πρωτότυπη σειρά σκηνοθετείται από τους Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas και Eduardo Chapero-Jackson. 

Η ομάδα συγγραφής σεναρίων αποτελείται από τους Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva, Javier Gómez Santander, Juan Salvador López και Mercedes Rodrigo.