Shaya: «Έφυγα νύχτα από το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε η Shaya.
Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων σχολίασε την επικαιρότητα και τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους και για πρώτη φορά εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε περάσει δύσκολα σε μια σχέση, εξαιτίας της έντονης συμπεριφορά του συντρόφου της.
«Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά και φίλες μου. Αυτή η κτητικότητα, το ότι κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει. Ευτυχώς είχα πολύ καλούς φίλους που με βοήθησαν», είπε η Shaya.
Όσο για την στιγμή που αποφάσισε να φύγει νύχτα από τον σύντροφό της,η Shaya είπε: «Το καμπανάκι που μου χτύπησε και είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν. Αυτός ο άνθρωπος με κρατάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για αυτή την κατάσταση, οπότε ξύπνησα μια μέρα και είπα: “τέλος, θα φύγω”. Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει».