Σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ και τα ναρκωτικά o Armie Hammer

Σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ και τα ναρκωτικά o Armie Hammer

Σε κέντρο απεξάρτησης προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημά του με τη χρήση ουσιών, το αλκοόλ μπήκε ο Armie Hammer σύμφωνα με την Page Six.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος ηθοποιός εθεάθη στο αεροδρόμιο Grand Cayman πριν από δύο εβδομάδες να αποχαιρετά την πρώην σύζυγό του, Elizabeth Chambers και τα δύο τους παιδιά.

Μάλιστα, ο Hammer έκανε check-in σε ειδικό κέντρο στο Ορλάντο την 31η Μαΐου μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του τον Ιανουάριο και αφορούσε σεξουαλική επίθεση σε γυναίκες αλλά και κανιβαλισμό.

Ενώ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ρόλους σε επερχόμενες ταινίες, όπως αυτή το Shotgun Wedding που θα έπαιζε με την Jennifer Lopez και τελικά να υποχρεωθεί να αναζητήσει βοήθεια για τα προβλήματά του.

Πηγή από το περιβάλλον του Armie Hammer υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός πέρασε δύσκολα σε νεότερη ηλικία αλλά και ότι έχει δεσμευτεί να ξαναβρεί την υγεία του ώστε να μη χάσει την επιμέλεια των παιδιών του.

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει τον Ιούλιο του 2020 από τη σύζυγό του και είχε ζητήσει κοινή επιμέλεια των δύο παιδιών τους προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Οι δικηγόροι του πάντως απορρίπτουν τις κατηγορίες εναντίον του από δύο πρώην συντρόφους του, δηλώνοντας ότι ό,τι γινόταν στη σχέση τους ήταν απολύτως συναινετικό.