Σασμός – Εξελίξεις: Ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ!

Σασμός - Εξελίξεις: Ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ!

ΣΑΣΜΟΣ  – ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ – Ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ!

Δείτε απόψε, Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 53

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Η Στέλλα ενημερώνει τον Κώστα για τις νομικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα είναοι έξαλλη ως γυναίκα έχοντας δει την κατάσταση στην οποία ο ίδιος έφερε την Άσπα.

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Ο Μαθιός προειδοποιεί την Αργυρώ ότι πρέπει να χωρίσει με τον Αστέρη. Η Αργυρώ τον αντιμετωπίζει δίχως φόβο, όμως ο Μαθιός γίνεται εμμέσως απειλητικός. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00