Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την εγχείρηση που έκανε στο στομάχι

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την εγχείρηση που έκανε στο στομάχι

Σε εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

O τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την εγχείρηση που έκανε.

«Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, η οποία δεν πέτυχε και πολύ. Είχα πάντα ευαισθησία και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνω και δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι 1,5-2 χρόνια. Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου» είπε ο Θοδωρής και στη συνέχεια ανέφερε πως αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιους του.

Ενώ όσον αφορά τις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, είπε:

«Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και αυτό το χτίσαμε από όταν ήμασταν μαζί και πόσο μάλλον όταν πήραμε αυτή την απόφαση. Είπαμε ότι προτιμούμε να έχουμε καλή σχέση, όποια κι αν είναι αυτή, ώστε να μην επηρεάζει τα παιδιά. Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το τοπίο, οπότε ηρεμούν κάποια θέματα. Μεγαλώνοντας δυο παιδιά σίγουρα υπάρχουν άλλα θέματα. Δουλεύεις καθημερινά για αυτό. Η οικογένεια είναι οικογένεια, δεν αλλάζει. Είμαι δίπλα της και τώρα που περνάει την περιπέτεια με τη μητέρα της».