“Σαρώνει” την Αττική η κακοκαιρία “Μήδεια” | Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

"Σαρώνει" την Αττική η κακοκαιρία "Μήδεια" | Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

«Σαρώνει» την Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία έχει ντύσει στα λευκά αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου, καθώς η χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν σφοδρή. Παράλληλα η Αθηνών – Λαμίας είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο Καλυφτάκη. Ήδη, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της αστυνομίας, οι οδηγοί με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το χιόνι «έστρωσε», μεταξύ άλλων, την Κηφισιά, την Ερυθραία, την Πεντέλη, τα Μελίσσια, τη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, ενώ δίνεται μάχη από τον κρατικό μηχανισμό για να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Χιονοπτώσεις, καταγράφονται ωστόσο και στο κέντρο της Αθήνας σε περιοχές όπως το Κουκάκι και το Παγκράτι.

Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί μέσα στο επόμενο τρίωρο, ενώ την ίδια ώρα, λόγω της χιονόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε κάποιους δρόμους.

Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”. (από ώρα 08:58).

Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 10:30).

Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος

ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 16:40).

Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Μάκρη, στην περιοχή της Κηφισίας (από ώρα 21:35).

Λ. Διονύσου από το ύψος του Πάρκου Ανατολής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, στην περιοχή της Ν. Μάκρης (από ώρα 21:35).