Βασίλισσα Ελισάβετ: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle”

Βασίλισσα Ελισάβετ: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εγκυμοσύνη της Meghan Markle"

Μέσω… εκπροσώπου η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε την χαρά της για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να φέρει τους επόμενους μήνες στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, με το ζεύγος να ποστάρει στα σόσιαλ μία φωτογραφία, με την δούκισσα του Σάσεξ με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οπως είναι επόμενο, τα νέα μαθεύτηκαν και στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ τόνισε μέσω εκπροσώπου πως τόσο η ίδια, όσο και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, είναι πολύ χαρούμενοι για την είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρλος, και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019, φέρνοντας στον κόσμο τον Αρτσι. Το ζευγάρι εδώ και καιρό μένει στην Αμερική προσπαθώντας να ζήσει μια διαφορετική ζωή από αυτή στο Μπάκιγχαμ. Μαρκλ και Χάρι είχαν πει δημόσια πως δεν ήθελαν να συνεχίσουν να ζουν ως «γαλαζοαίματοι», αλλά ως ένα «οικονομικά ανεξάρτητο» ζευγάρι και γι’ αυτό μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Πηγή: iefimerida.gr