Σαρώνει και στην Ελλάδα το La Casa de Papel: Στην 1η θέση του top10 μόλις κυκλοφόρησε!

Σαρώνει και στην Ελλάδα το La Casa de Papel: Στην 1η θέση του top10 μόλις κυκλοφόρησε!

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως έχει ανακοινωθεί τίτλοι τέλους ρίχνει η Ισπανική σειρά, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Μάλιστα, πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το πρώτο μέρος της 5ης και τελευταία season της Ισπανικής σειράς, μία από τις πλέον επιτυχημένες και στην Ελλάδα.

Ενώ μπορεί τα νέα επεισόδια του La Casa de Papel να είναι διαθέσιμα μόλις λίγα 24ωρα, όμως σειρά σαρώνει σε όλον τον κόσμο.

Οι φαν της σειράς περίμεναν εδώ και πολύ καιρό τα επεισόδια της 5ης και τελευταίας σεζόν, όμως θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα αφού το Netflix έκανε διαθέσιμα μόνα τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Όμως αυτά είναι αρκετά για να εκτοξεύσουν τo La casa de Papel στην κορυφή του Top10 του Netflix.

Το La Casa de Papel βρίσκεται στο Νο1 του Top10 από την μέρα που κυκλοφόρησε και θα παραμείνει για πολλές ακόμα βδομάδες, καθώς οι φανατικοί της σειράς αναμένεται να δουν τα επεισόδια αρκετές φορές για μην τους ξεφύγει τίποτα.

Ο Τόμο 2 της σειράς επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ενώ όπως αναφέρεται στην περιγραφή του trailer “Είναι κάτι παραπάνω από μια μάχη. Είναι πόλεμος. Η αντίσταση επιστρέφει”.

Όπως είναι αναμενόμενο οι εκατομμύρια fans της σειράς ανυπομονούν να δουν το μεγάλο φινάλε.