Ρίτα Αντωνοπούλου – Κάθε φιλί | Νέα Κυκλοφορία

Ρίτα Αντωνοπούλου - Κάθε φιλί | Νέα Κυκλοφορία

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει οπτικοποιημένο το νέο της τραγούδι με τίτλο «Κάθε φιλί» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη.

Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν εξαιρετικοί ερμηνευτές:

Μίλτος Πασχαλίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης ΚραουνάκηςΘοδωρής Κοτονιάς, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Κότσιρας, Ασπασία ΣτρατηγούΜανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου.

Το τραγούδι «Κάθε φιλί» αποτελεί ένα ακόμα δείγμα του ακατάβλητου δημιουργικού χαρίσματος του Χρήστου Νικολόπουλου που εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά κεφάλαια στην επική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας χαρίζει μια βαθιά λυρική ερμηνεία εκφράζοντας με ευαισθησία κάθε συναισθηματική πτυχή των στίχων του Νίκου Αναγνωστάκη που αποτελούν μία σπονδή στην πλούσια παράδοση των μεγάλων στιχουργών του λαϊκού μας τραγουδιού.

Το τραγούδι «Κάθε φιλί» έχει οπτικοποιήσει ατμοσφαιρικά ο Άκης Χρήστου σε ένα music video που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.