Ρένια Λουιζίδου για τον γάμο της: «Δεν έχω ιδέα πώς έχει κρατήσει τόσα χρόνια»

Ρένια Λουιζίδου για τον γάμο της: «Δεν έχω ιδέα πώς έχει κρατήσει τόσα χρόνια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της, τη σχέση με τον γιο της άλλα και αν την επηρεάζει ο χρόνος που περνά.

«Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πώς γίνεται. Με τον σύζυγο μου νομίζω αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήτανε αρεστή και στους δυο μας. Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι – χέρι στο ίδιο μέρος. Πολλές φορές σε παίρνει η ζωή από κάτω, η ταχύτητα να προλάβεις τα πράγματα να εξυπηρετείς την καθημερινότητα και ξεχνάς τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου και τη σχέση σου μαζί του», είπε η Ρένια Λουιζίδου

Όσο για την σχέση που έχει «χτίσει» με τον γιο της, η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε: «Με τον γιο μου μιλάμε πολύ, κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του ή τα δικά μας. Η δουλειά μου είναι να είμαι μαμά του όχι φίλη του. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα χούμε καλοκαταφέρει η προηγουμένη γενιά στο τι τους παραδίνουμε».

Ενώ για το πρότυπο της σημερινής γυναίκας σε σύγκριση με το παρελθόν, επεσήμανε η Ρένια Λουιζίδου: «Χωρίσει δεν χωρίσει η γυναίκα θα δεχτεί πίεση κοινωνική, στο πώς δείχνεις και αν κρατάς κομμάτι από τη νεότητα σου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι παντρεμένη, ανύπαντρη αν είσαι ηθοποιός ή υπάλληλος σε τράπεζα. Έχει να κάνει με το πρότυπο της γυναίκας. Στη γενιά της μάνας μου δεν θυμάμαι με τις φίλες της να περνάνε σοβαρή κρίση γιατί τα χρόνια περνούν…βεβαίως το σχολίαζαν αλλά υπήρχε μεγαλύτερη αποδοχή και συμφιλίωση με την εικόνα τους».