Πρωταγωνίστρια της σειράς Patty είναι έγκυος!

Πρωταγωνίστρια της σειράς Patty είναι έγκυος!

Η Eva Carolina Quattrocci που είναι γνωστή ως Eva De Dominici, είναι μοντέλο – ηθοποιός της Αργεντινής και την πρωτογνώρισα με ως Micaela Cortés μέσα από την σειρά Chiquititas το 2006. Ενώ το 2007 – 2008 την γνωρίσαμε καλύτερα ως Tamara μέσα από την σειρά «Patty: η πιο όμορφη ιστορία».

Η τηλεοπτική Tamara είναι έγκυος και διανύει τις τελευταίες εβδομάδες κύησης, περιμένοντας αγοράκι. Μάλιστα τόσο καιρό το κρατούσε κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δηλώνοντας: «η μητέρα ήταν η πιο επικίνδυνη απόφαση της ζωής μου».

Μάλιστα η ηθοποιός σε πόζαρε στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μαυρισμένη και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την εγκυμοσύνη της και εξηγώντας τον λόγο που τόσους μήνες το κρατούσε μυστικό.

Η Eva περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι τόσο καιρό το κρατούσε για αυτήν και τον σύντροφο της για να σεβαστεί τον φίλο της, Eduardo Cruz, ο οποίος είναι “εξαιρετικά δεσμευμένος” .

«Ήταν μια κουβέντα και ώριμη απόφαση ως ζευγάρι. Ο Edu είναι αποκλειστικός. Και μου αρέσουν άντρες σαν αυτό. Αναγνωρίζω ότι κάποια από αυτή τη συστολή, από αυτή τη διακριτικότητα, με αποπλάνησε εντελώς» , δήλωσε η ηθοποιός σε διάλογο με το περιοδικό.

“Συμφωνήσαμε να περάσουμε την πρώτη μας φορά πιο ενωμένη από ποτέ, με απόλυτη σιγουριά, σεβόμενο τον καιρό, είχα μια οργανική επιθυμία να περιοριστώ σε μια φούσκα, θα μπορούσα μόνο να μοιραστώ τα νέα με τους πλησιέστερους συγγενείς και μόνο μετά τον τρίτο μήνα”, πρόσθεσε η Eva.

Και παρόλο που η ηθοποιός κρατούσε πάντα ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, δεδομένου ότι έμαθε ότι ήταν έγκυος συνειδητοποίησε ότι θα απολάμβανε τη μητρότητα πολύ περισσότερο απομακρυσμένη από τα κοινωνικά δίκτυα και τις κάμερες. «Ένιωσα ότι είναι μια μαμά ήταν ακόμα η πιο επικίνδυνη απόφαση της ζωής μου . Και να επιλέξει μέσα από αυτή τη διαδικασία με το χαμηλό προφίλ , μακριά από τα πάντα και προσφύγων Edu μου έδωσε την ευτυχία. Επιτρέπεται να ανακαλύψουν μου στη σιωπή. Ως νέα γυναίκα, πιο ισχυρή … μαμά!» είπε με ενθουσιασμό.

Η De Dominici που τα τελευταίο χρόνο ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την καλλιτεχνική της καριέρα στο Χόλιγουντ, έδειξε τη θέση της υπέρ της νόμιμης έκτρωσης, δηλώνοντας: «Ζώντας μια εγκυμοσύνη χωρίς να το επιθυμεί είναι ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που μπορώ να φανταστώ». και συνέχισε «Το πρώτο μου παιδί θα είναι άνδρας!»

Μάλιστα, σε ένα νοσοκομείο της πόλη που επισκέφτηκε ήξερε ότι περίμενε ένα παιδί. «Ήμουν πολύ έκπληκτη που ήρθε με τα έγγραφα με όλες τις επιλογές, κάτι που είναι αδιανόητο στο πρόγραμμα Αργεντινή -contó στην Αμερική . – Είπα: “Έχεις τρεις επιλογές, να συνεχίσει, ματαίωση ή να το δώσει μέχρι και για υιοθέτηση” Φεύγουν όλοι. πληροφορίες και σας δίνουν το χρόνο να το σκεφτείτε.»

Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα λίγα κράτη στη Βόρεια Αμερική, όπου η εθελούσια διακοπή της εγκυμοσύνης είναι νόμιμη. “Το καταλαβαίνουν ως θέμα δημόσιας υγείας και δικαίωμα γυναίκας, επειδή είναι το σώμα μας”, είπε η Eva. “Δεν είμαι εναντίον ανθρώπων που σκέφτονται διαφορετικά, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά ζουν αυτή την εγκυμοσύνη, με όλους ορμονικές αλλαγές, αλλαγές στο σώμα … “

Η σχέση της ηθοποιού και του Eduardo Cruz, αδελφός της Penélope Cruz, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου και μετά από έντονο ρομαντισμό, η ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζήσει μαζί του.