Πρωταγωνιστές της σειράς Floricienta ποζάρουν με τα παιδία τους μαζί 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Πρωταγωνιστές της σειράς Floricienta ποζάρουν με τα παιδία τους μαζί 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Τους γνωρίσαμε μέσα από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα Floricienta, που για δυο χρόνια (το 2005 – 2007) προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα.

Μέσα από την σειρά γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αρκετούς ηθοποιούς που κάποιους από αυτούς μάλιστα, στους ξέραμε και από παλιότερες Αργεντίνικες σειρές που προβλήθηκαν στην χώρα μας.

Δύο εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Floricienta» ήταν και η Mica Vazquez με την Mariana Seligmann, οι οποίες εκτός από την Αργεντίνικη τηλενουβέλα έχουν ξανά συνεργαστεί και σε πολλές σειρές και όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην σειρά όσο και στην πραγματική τους ζωή έγιναν μια οικογένεια – οι καλύτεροι φίλοι.

Οι τηλεοπτικές Renata και Clara ως λάτρης των social media, αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής με τους Followers του.

Αυτή τη φορά, η Mica και η Mariana με αφορμή την γέννηση των παιδιών τους συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί τους 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς .

Μάλιστα, ο Mica που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του στο instagam τη φωτογραφία που ποζάρει με την Seligmann.

«Και μια μέρα σταματήσαμε να είμαστε έφηβοι για να γίνουμε μαμάδες
Ταυτόχρονα, πόσο όμορφα!

Ευχαριστώ τη ζωή που είναι τόσο και μας άφησε να ανακαλύψουμε τη μητρότητα μαζί, φίλε της καρδίας

Όμορφο οικογενειακό απόγευμα χεχε», έγραψε η Micaela Vázquez στην λεζάντα του post της.