Πρίγκηπας Harry σε Elton John: «Ευχαριστώ που ήσουν φίλος με τη μητέρα μου»

Πρίγκηπας Harry σε Elton John: «Ευχαριστώ που ήσουν φίλος με τη μητέρα μου»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Elton John μετά από 47 χρόνια επιστρέφει στο Dodgers Stadium για να αποχαιρετήσει το κοινό στην τελευταία του παράσταση στη Β. Αμερική.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, διάρκειας τριών ωρών, από την Disney Branded Television, ο Elton John έδωσε μια παράσταση αντάξιας της φήμης του, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εμβληματική στιγμή του 1975 που τον εκτόξευσε σε παγκόσμιο θρύλο.

Ωστόσο, με αφορμή αυτή τη συναυλία ο Πρίγκηπας Harry και η Meghan Markle, εμφανίστηκαν στο πολυσυλλεκτικό βίντεο στο οποίο διάφοροι stars αποτίουν φόρο τιμής στον θρύλο της μουσικής, λίγο πριν από τη συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

«Θέλαμε απλώς να πούμε συγχαρητήρια! Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα και τόσο ευγνώμονες που μπορέσαμε να σε δούμε και στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία σου», λέει στην αρχή του video η Meghan, ενώ ο πρίγκιπας Harry ευχαρίστησε τονElton John για την φιλία του με τη μητέρα του, αλλά και με τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Σε ευχαριστώ που διασκεδάζεις όλο τον κόσμο επί τόσες πολλές δεκαετίες. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο φίλος που ήσουν με τη μαμά μου. Σε ευχαριστούμε που είσαι φίλος μας, σε ευχαριστούμε που είσαι φίλοι με τα παιδιά μας και σε ευχαριστούμε που διασκεδάζεις τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Harry  και συνέχισε:

«Αν και επίσημα συνταξιοδοτείσαι, αυτή δεν θα είναι η τελευταία σου συναυλία και το ξέρουμε. Σε αγαπάμε και συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου».