Οι τρυφερές ευχές της Kate Hudson στη μητέρα της Goldie Hawn για τα γενέθλιά της

Οι τρυφερές ευχές της Kate Hudson στη μητέρα της Goldie Hawn για τα γενέθλιά της

Όπως είναι γνωστό, η Kate Hudson έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και για άλλη μία φορά δήλωσε δημόσια την αγάπη της προς εκείνη.

Συγκεκριμένα με αφορμή τα γενέθλια της Goldie Hawn, η Kate που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socila media, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες τους και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στην ηθοποιό και μητέρα της, που κλείνει τα 77 της χρόνια.

Μάλιστα, η Kate Hudson αναφέρει ότι η μητέρα της «έχει πετύχει σε αυτό που πάντα ήθελε. Να είναι η καλύτερη μητέρα και γιαγιά».

«Τόσο τυχερή που γιορτάζω την όμορφη μητέρα μου κάθε μέρα αλλά σήμερα, 21 Νοεμβρίου ήταν η μέρα που γεννήθηκε! Αναρωτιέμαι αν ο Θεός ήξερε τι είχε φτιαχτεί στα αστέρια για να δημιουργήσει αυτό το φως ακτινοβολίας; Έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν τυχαίο που μοιράζεται αυτόν τον απόκοσμο πόθο για ζωή και χαρούμενο πνεύμα.

Μην ξεγελιέστε, η μητέρα μου έχει βάθη που φτάνουν πολύ πέρα από ένα χορό με τα δάχτυλα της ζωής. Έχει προκαλέσει τα πιο σκληρά μυαλά, στάθηκε στο ύψος της για την αξία της, άνοιξε μονοπάτια για να περπατήσουμε λίγο πιο εύκολα και να κόψουμε πολλά από αυτά τα αγριόχορτα που αγαπούν να ξύνουν τους αστραγάλους των γυναικών προσπαθώντας να μας κάνει να γυρίσουμε πίσω. Ακολουθεί κατά τη διάρκεια της ζωής της, τις πιο δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν δέχεται το όχι ως απάντηση.

Η ζωή της μητέρας μου είναι ένας θησαυρός σοφίας που νιώθω βαθιά τιμή να γνωρίζω στενά. Το πιο σημαντικό, πάντα ήθελε και συνεχίζει να φιλοδοξεί να είναι η καλύτερη μητέρα και γιαγιά. Και καλά… ας πούμε ότι κερδίζει σε αυτό  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ G! Είσαι τα πάντα για μένα  @goldiehawn», έγραψε η Hudson στην λεζάντα του post της.