Πρεμιέρα με πρωτιά για το «Χαμογέλα και πάλι!»

Πρεμιέρα με πρωτιά για το «Χαμογέλα και πάλι!»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!» ΣΤΟ
MEGA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54,  κατέκτησε η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Χαμογέλα και πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου, στο MEGA. Ο μέσος όρος των δύο ημερών (Σάββατο και Κυριακή) στο δυναμικό κοινό 18-54, έκλεισε με 18,1%.

Αναλυτικά, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το «Χαμογέλα και πάλι!» πέρασε πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,8%. Στη ζώνη μετάδοσής του, η διαφορά με το πρόγραμμα του ανταγωνισμού που ακολούθησε καταγράφηκε στις 6,8 ποσοστιαίες μονάδες. Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ 10,1%, ALPHA 9,9%, OPEN 9,5%, STAR 7,5%, ΕΡΤ1 7,2% και ΑΝΤ1 6,1%.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το «Χαμογέλα και πάλι!» ανέβασε τα ποσοστά του, φτάνοντας το 18,4% στο δυναμικό κοινό 18-54, κερδίζοντας για δεύτερη ημέρα την πρωτιά. Στη ζώνη μετάδοσής της η εκπομπή κατέγραψε διαφορά 6,3 ποσοστιαίων μονάδων από το επόμενο πρόγραμμα στον πίνακα τηλεθέασης. Ακολούθησαν: ALPHA 10,9%, ΣΚΑΪ 9,8%, ΕΡΤ1 9, OPEN 7,2%, ΑΝΤ1 7,1%, STAR 6,2%.

Το «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού αναδεικνύοντας θέματα της επικαιρότητας και δίνοντας βήμα στα πρόσωπα που μας απασχόλησαν. Τη σεζόν που ξεκίνησε, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο MEGA, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα του Παύλου Σταματόπουλου, του Νίκου Συρίγου, της Ελένης Βουλγαράκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου απέδειξε ότι ανήκει σταθερά στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.