Πρεμιέρα με για τον Πέτρο Ιακωβίδη & την Josephine στο FANTASIA!

Πρεμιέρα με για τον Πέτρο Ιακωβίδη & την Josephine στο FANTASIA!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine ξεκίνησαν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου τις εμφανίσεις τους στο FANTASIA παρουσιάζοντας την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του,  καλωσόρισε το κοινό στον γνώριμο χώρο του Fantasia , με τη νέα του επιτυχία “Οδός Τσιμισκή” ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες απ’ την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο! Γνωρίζοντας καλά τον όρο “διασκέδαση” ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατάφερε απ΄το πρώτο άκουσμα να ανεβάσει το κέφι στα ύψη!

Η Josephine, η εκρηκτική hit performer, κέρδισε για ακόμη μια φορά τα πιο θετικά σχόλια! Παρουσιάζοντας ένα άκρως  εντυπωσιακό show, με έξυπνες εναλλαγές ρεπερτορίου κινούμενη πολύ εύστοχα ανάμεσα στα προσωπικά της hits αλλά και με αναφορές σε αγαπημένα classic pop και λαικά τραγούδια.

Η  Νατάσα Θεοδωρίδου , ένας απ’ τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην πορεία του Πέτρου Ιακωβίδη , διασκέδασε στο Fantasia και τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο της φίλο αρκετές απ’ τις επιτυχίες της που φέρουν την υπογραφή του , όπως “Παραδόθηκα”, “Δεν ντράπηκες” , “Υπάρχω για ‘σένα” και όχι μόνο! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τίμησε με την παρουσία του τους καλούς του φίλους Πέτρο Ιακωβίδη και Josephine , το βράδυ της πρεμιέρας τους.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ως άψογος οικοδεσπότης καλοσώρισε απ’ την σκηνή τον αγαπημένο καλλιτέχνη , με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αφιερώνει στους θαμώνες  τις επιτυχίες του “Τελικά” , “Αθήνα Μου”, “Τίποτα Εσύ” ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν παρέα τα hits  “Ξημερώματα” και “Πόσο” που του έχει εμπιστευτεί.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine συναντιούνται επί σκηνής με την επιτυχία τους “Γεια Σου” την πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία τους, ενώ ακολουθούν ντουέτα με τραγούδια σταθμούς , που μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY, ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας , με την επιτυχία του καλοκαιριού “Νησί” να ακούγεται δυνατά στα clubs όλης της χώρας ενώ τα singles του  μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views!

Στο σχήμα συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης συμπληρώνει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks!

Στην πρεμιέρα του Fantasia βρέθηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, ο Νίκος Ζωιδάκης καθώς και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο , για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

FANTASIA
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό || RSV: 2108940203 – 2108940302

#Fantasia #Iakovidis #Josephine #Fy #Xanthopoulos