Πρεμιέρα έκανε ο 4ος κύκλος του GNTM: Οι πρώην παίκτες που επέστρεψαν και τα πρώτα λόγια της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Πρεμιέρα έκανε ο 4ος κύκλος του GNTM: Οι πρώην παίκτες που επέστρεψαν και τα πρώτα λόγια της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου ο 4ος κύκλος του GNTM.

Οι Zενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης επιβιβάστηκαν σε ένα σκάφος και κατευθύνθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, όπου συνάντησαν τη νέα κριτή, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που ήρθε κατευθείαν από την Αμερική. Όλοι μαζί αναχώρησαν για το στούντιο όπου τους περίμενε ο Γιώργος Καράβας μαζί με κάποιους παλιούς γνωρίμους.

Ο λόγος για την Εύη από το GNTM 1, τη Χαρά, την Κέισι, τη νικήτρια Άννα – Μαρία από το GNTM 2, τον Κωνσταντίνο, τη Μαρινέλα, τον Έντουαρντ, τον Ανδρέα και το νικητή Ηρακλή από το GNTM 3, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα υποψήφια αγόρια και κορίτσια να δώσουν κάτι παραπάνω από τον καλύτερο εαυτό τους και να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ενώ στη συνέχεια η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συστήθηκε στο κοινό, αφού είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση.

«Οι γονείς μου ανέκαθεν είχαν σχέση με τη μόδα στο εμπορικό κομμάτι. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία από μικρό παιδί να βρίσκομαι σε ένα χώρο με χρώματα και υφάσματα. Μοιραία στα 14 μου το modelling εμφανίστηκε ως φυσική εξέλιξη στη ζωή μου. Στα 18 έφυγα στο εξωτερικό και από τότε δεν σταμάτησα να ταξιδεύω. Τα fashion shows είναι αυτά που με χαρακτηρίζουν ως μοντέλο. Η πρώτη μου ανάμνηση είναι από το Βερολίνο για το Mtv.Τα τελευταία 11 χρόνια μοιράζω το χρόνο μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, όπου μένω μόνιμα», είπε μεταξύ άλλων η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.