Πέτρος Ξεκούκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, το λένε και οι κανόνες της εκκλησίας»

3-22-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκλογή του Νίκου Αναδιώτη στην Ευρωβουλή και τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας που σχολιάστηκαν έντονα.

«Εγώ δε θα εξετάσω το κόμμα με το οποίο επέλεξε να μπει υποψήφιος και να εκλεγεί στις Ευρωεκλογές. Εξετάζω ότι ένας συνάδελφός μου, αγαπητός συνάδελφος και ευγενής, αγαπημένος μου φίλος, βγήκε και εξελέγη στην Ευρωβουλή. Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, είναι αμαρτία, οι πατέρες έχουν μιλήσει. Εγώ θα πω τι λέει η εκκλησία και οι κανόνες της. Οι κανόνες της εκκλησίας είναι σαφείς. Μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η αρσενοκοιτία. Αυτό το λένε οι κανόνες της εκκλησίας. Ή τους αποδέχεσαι ή όχι. Σας θυμίζω ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα που καταστράφηκαν αυτό ήταν, ήταν άνθρωποι οι οποίοι συζούσαν με το ίδιο φύλο. Οι κανόνες της εκκλησίας είναι σαφείς», ανέφερε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Πέτρος Ξεκούκης είπε: «Ο Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική βία, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για λεκτική βία μπορεί να κατηγορηθείς κι εσύ στο δρόμο από έναν τρελαμένο οδηγό. Περιμένω με αγωνία να δω πως θα πάει η περιοδεία του. Εγώ, τον αγαπώ πολύ και τον εκτιμώ τον Γιώργο».