Πασχάλης Τσαρούχας για το απρόοπτο που του συνέβη με θαυμάστρια: «Έγινα απότομος»

Πασχάλης Τσαρούχας για το απρόοπτο που του συνέβη με θαυμάστρια: «Έγινα απότομος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη σήμερα το πρωί, όταν μία γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αναγκάστηκε να γίνει απότομος.

«Σήμερα το πρωί έγινα απότομος. Ήμουν το πρωί στον δρόμο με τον αδελφό μου και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε, εγώ πάνω στην μοτοσυκλέτα και εκείνος όρθιος. Και έρχεται μια κυρία και μου ζητάει αυτόγραφο. Της λέω δεν έχω αυτόγραφο, μου λέει εντάξει θα περιμένω. Μα της λέω δεν έχω αυτόγραφο, τι να κάνω; Και με ρωτάει «γιατί δεν έχεις;». Επειδή ο κόσμος μας βλέπει στην τηλεόραση, την ώρα που ξύνει τη μύτη του ή πλένει τα πιάτα, νομίζει ότι αν σε δει στον δρόμο θα σου δώσει και μια σφαλιάρα. Δεν είναι έτσι, όμως.

Πρέπει να υπάρχει όριο. Πρέπει να καλοκαρδίζω όλον τον κόσμο; Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να προσβάλλω κάποιον αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να προστατεύω τον εαυτό μου. Συζητούσαμε κάτι πολύ σοβαρό με τον αδελφό μου, ένα θέμα υγείας και έρχεται η άλλη και ζητάει αυτόγραφο και επιμένει. Μα πέφτεις στον βλάκα! Δεν μπορώ την βλακεία. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι» αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.