Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη στην κηδεία του ηθοποιού

Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη στην κηδεία του ηθοποιού

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο κοιμητήριο Σχιστού, με συγγενείς και φίλοι να λένε το «τελευταίο αντίο» στον ηθοποιό.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της κηδείας εκφωνήθηκαν και επικήδειοι, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να “ραγίζει” καρδιές με τα όσα είπε για τον Πάνο Νάτση.

Η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ανέφερε για τον συγκινητικό επικήδειο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, “περνάς στην επόμενη φάση”. Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες.

Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα», είπε η δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια.