Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του ηθοποιού για την κηδεία του

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του ηθοποιού για την κηδεία του

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση στα social media, γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του Πάνου Νάτση.

Συγκεκριμένα οι πιο κοντινοί άνθρωποι του Πάνου ζήτησαν στην κηδεία αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636.

Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.

Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση.