Πάνος Κατσιμίχας // Ουτοπία Remix -Οfficial Εxtended Version

Πάνος Κατσιμίχας // Ουτοπία Remix -Οfficial Εxtended Version

Πάνος Κατσιμίχας
Ουτοπία – Remix
(Οfficial Εxtended Version)

Η «Ουτοπία» το τραγούδι του Πάνου Κατσιμίχα και του Σπύρου Αραβανή που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο από τον Μετρονόμο και ήταν αποτέλεσμα της διαδικτυακής αλληλογραφίας τους εν μέσω πανδημίας, τώρα σε νέο remix από τους Κώστα Παπαδούκα και Βαγγέλη Ζήση.

«Με τον Βαγγέλη Ζήση, γνωρίστηκα το 2003, όταν πηγαίνοντας στο στούντιό του Warehouse στην Κυψέλη, για να γράψω δοκιμαστικά ένα τραγούδι, κατέληξα να γράψω εκεί το μισό δίσκο («Μπαλάντες των πολυκατοικιών»). Ο Βαγγέλης (σαν ντράμερ-τεχνικός ήχου και παραγωγός), μαζί με τον Κώστα Παπαδούκα που έκανε την ενορχήστρωση, έδωσαν στα τραγούδια  κάτι, που ξεπερνούσε και τις καλύτερες προσδοκίες μου. Τους ευχαριστώ ξανά για τότε.

Τους ευχαριστώ και τώρα (που με πρωτοβουλία του Βαγγέλη, μου έκαναν την υπέροχη έκπληξη και «διασκεύασαν» με ένα νέο remix  το τραγούδι που εξέδωσα (με τον ποιητή Σπύρο Αραβανή, πριν  3 μήνες), «Ουτοπία». Το άκουσα  απροειδοποίητα και συγκινήθηκα, με εκφράζει απόλυτα και το παρουσιάζω σαν “Ουτοπία – remix- official extended version”».

Ακούστε το τραγούδι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=DP4rU77Jy8I

Ουτοπία – remix- official extended version
Μουσική – στίχοι: Πάνος Κατσιμίχας, Σπύρος Αραβανής
Ερμηνεία: Πάνος Κατσιμίχας

Ενορχήστρωση και εκτέλεση ενορχήστρωσης: Κώστας Παπαδούκας
Κιθάρες: Χρήστος Περτσινίδης
Επιμέλεια ενορχήστρωσης τύμπανα, παραγωγή, μίξη: Βαγγέλης Ζήσης, Studio Warehouse
Mastering: Ανέστης Σαραβάκος
(Μετρονόμος 2021)

* Τα τελευταία λόγια της Ρόζας Λούξεμπουργκ από το κείμενό της «Η Τάξη βασιλεύει στο Βερολίνο» που γράφτηκε λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της, στις 15 Ιανουαρίου του 1919.

Σύντομα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες