Όσα θα δούμε απόψε στο Live του Big Brother

Όσα θα δούμε απόψε στο Live του Big Brother

BIG BROTHER LIVE

Γυναικεία αναμέτρηση 

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του BIG BROTHER και τρεις δυναμικές γυναίκες του σπιτιού είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Ευδοκία, η Μαίρη και η Μαρία περιμένουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του υποστηρίζει τις συγκατοίκους που θέλει να παραμείνουν.

Το αποψινό BIG BROTHER LIVE έχει αέρα Survivor καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχονται στο πλατό τη Μαριάνθη Κάσδαγλη (Survivor 4), τον Πάνο Αργιαννίδη (Survivor 1)  και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Ποιες αποκαλύψεις θα κάνει μία πολυσυζητημένη γυναίκα του σπιτιού απαντώντας στις ερωτήσεις των συγκατοίκων της στο παιχνίδι της αλήθειας; Ειλικρινείς απαντήσεις  περιμένουμε και από όλους τους ενοίκους του σπιτιού στις ερωτήσεις που θα δεχτούν την ώρα του live αφού ο Big Brother έχει ετοιμάσει μία ειδική ενότητα που αφορά όλους.  Από το 14ο live δεν θα λείψουν και τα αποσπάσματα που θα προβληθούν σε πρώτη μετάδοση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στα γεγονότα της εβδομάδας.

Share your truth.

Big Brother is – always- watching you!

 BIG BROTHER νέο επεισόδιο καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη
και BIG BROTHER LIVE Παρασκευή στις 22.00

#BigBrotherGR

https://www.facebook.com/GRBigBrother
https://www.instagram.com/grbigbrother/?hl=en
https://twitter.com/grbigbrother?lang=en