Όσα είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος για τον απίθανο τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του: «Ήταν η μοντέρ μου»

Όσα είπε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος για τον απίθανο τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του: «Ήταν η μοντέρ μου»

O Μένιος Σακελλαρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του “The 2Night Show” τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ποιον πρωτότυπο τρόπο προσέγγισε τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του, που ήταν η μοντέρ του στην τηλεόραση.

«Η γυναίκα μου ήταν η μοντέρ μου. Υπάρχει μία απίθανη ιστορία που μας κάνει να γελάμε πάρα πολλές φορές. Έχουμε κάνει το 1994 ένα δύσκολο μοντάζ και ήταν 20 χρονών, που έπρεπε να παίξει στο δελτίο και όταν γυρίζω της λέω ”σας ευχαριστώ πολύ, σας είμαι υπόχρεος”.

Με κοιτάει έτσι ”τι ούφο είναι αυτό και μου μιλάει στον πληθυντικό”. Και λέω ”μπορώ να κάνω μόνο μία παρατήρηση;”. ”Για πες” μου είπε, αυτή ήταν μαγκάκι. ”Πολύ καπνίζετε, τι παιδιά θα κάνετε;”, της είπα και απάντησε ”και τι σε νοιάζει εσένα, δικά σου θα είναι;”.

Έναν χρόνο την παρατηρούσα, να δω πώς συμπεριφέρεται, δεν ήθελα μία πολύ κοινωνική γυναίκα που αγκαλιάζεται με όλους, ήθελα μία πιο συγκρατημένη. Σε έναν χρόνο τη βλέπω στο εστιατόριο του Mega στην Παιανία, όπου κάθεται απέναντι και της λέω: ”Εσύ σε εμένα θα κάνεις το πρώτο παιδί, γιος, Γιώργος”. Και σηκώνεται ενοχλημένη πολύ και μου λέει ”είσαι τρελός!”.

Έναν χρόνο μετά έκανε το πρώτο παιδί και τον βγάλαμε Γιώργο. Ονειρεύομαι εγγονάκια να τρέχουν δίπλα μου. Έχουμε γάμο του γιου μου, του Γιώργου μέσα στο χρόνο. Ο γιος πήγε μαθηματικό. Η κόρη έχει πάρει άλλες ατραπούς. Τελείωσε φιλοσοφική και πέρασε δραματική σχολή γιατί θέλει να γίνει ηθοποιός. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ευτυχισμένα να είναι. Δική τους είναι η ζωή» εξομολογήθηκε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.