Όσα είπε ο Γιώργος Ντάβλας για τη γνωριμία του με τους βασιλείς και το παλάτι που είναι για εκείνον το πιο εντυπωσιακό

Νταβλας.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε ο Γιώργος Ντάβλας.

Ο PR Manager μεταξύ άλλων εξιστόρησε πως μπήκε στα μεγαλύτερα σαλόνια. Ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία με την Μαρία Κάλλας και τους βασιλείς αλλά και το παλάτι που για εκείνον είναι το πιο εντυπωσιακό για όλα!

Επίσης ο Γιώργος Ντάβλας που είναι εξαιρετικά καλλίφωνος, αποκάλυψε ότι το μικρόβιο του τραγουδιού μπήκε μέσα του από την Μαρία Κάλλας και την Μαρινέλλα.

«Ο Παβαρότι μου είπε ότι δεν θα κάνω την καριέρα του και έτσι δεν έγινα τραγουδιστής», αποκάλυψε ο Γιώργος Ντάβλας και στη συνέχεια έδωσε την είδηση ότι θα κάνει τον Μάιο ένα κονσέρτο με πορτραίτα της Κάλλας που έχει αποκτήσει ο ίδιος, πιθανόν στη παλιά βουλή, στο οποίο και θα τραγουδήσει.

Στη συνέχεια, μίλησε για την γνωριμία του με τους βασιλείς και είπε ότι γνώρισε την Diana σε πάρτι που τον κάλεσε η Χρυσάνθη Λαιμού, στο οποίο μάλιστα πήγε με… νοικιασμένο σμόκιν!

Μάλιστα ο Γιώργος Ντάβλας ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ! Όσο για το ποιο παλάτι είναι για εκείνον το πιο εντυπωσιακό; “Εκείνο της Ισπανίας”, αναφέρει.