Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για τον απίστευτο λόγο που χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης

Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για τον απίστευτο λόγο που χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» της Κατερίνας Καραβάτου, βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σχέση του και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης λόγω διαφωνίας για τα εμβόλια του κορονοϊού.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα του σήμερα. Για τα εμβόλια να το πούμε… Χώρισα για τα εμβόλια!

Όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου και εγώ είμαι instructor της Περιφέρειας Αττικής ως προς αυτό, να πείσουμε δηλαδή τους υπαλλήλους για το εμβόλιο. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες. Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση.

Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.