Όσα είπε ο Acun Ilicali για την αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα

Όσα είπε ο Acun Ilicali για την αποβολή της Ασημίνας και της Δαλάκα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της Τουρκίας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο “Survivor All Star” και στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός έκανε μια αποκάλυψη και ανέφερε πως δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο το οποίο τα δυο κορίτσια φέρεται να χρησιμοποίησαν.

Ο ίδιος θα έκανε ραντεβού με τις δύο παίκτριες για όσα συνέβησαν αλλά ο φονικός σεισμός στην Τουρκία ανέτρεψε τα σχέδιά του.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες σε μια συνάντηση που είχα μαζί τους “τι τιμωρία επιθυμείτε αν συμβεί κάτι παρόμοιο;”. Όλοι αποφάσισαν “αποβολή” και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια.

Τελοσπάντων το Survivor ξεκίνησε και την τέταρτη ή πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τηλέφωνο με την Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν την συμφωνία που είχαμε. Ασφαλώς και υπήρχε συμφωνία γι’ αυτό απομακρύναμε την Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Την αγαπάω πολύ και αυτήν. Αυτές οι δύο ήταν μαζί. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε εμένα. Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία.

Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αλλά αυτό θεωρείται ζήτημα “επικοινωνίας” ή όχι; Αλλά λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών απομακρύναμε τη Δαλάκα. Εκείνη την περίοδο δυστυχώς συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα και δεν πήγα στον Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη. Το μυαλό μου ήταν στο σεισμό. Οι ημέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στο σεισμό.

Δεν ήταν προτεραιότητα τι θα συμβεί με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Δεν θα συζητούσα ξανά το συμβάν, αυτό που είδατε ήταν αυτό που είπα πριν. Δυστυχώς όμως μετά από τόσες μέρες και αφού είχε περάσει ο καιρός ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Δαλάκα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα αποβλήθηκαν», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.