Όσα είπε Μελίνα Ασλανίδου για την απόφαση της για μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη

Όσα είπε Μελίνα Ασλανίδου για την απόφαση της για μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση της να μετακομίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

«Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου. Είμαι δουλευταρού, εργατική, έξυπνη, καλοπροαίρετη και θετικός άνθρωπος. Αγαπάω επίσης πολύ τους ανθρώπους. Θα μπορούσα λοιπόν να κάνω το οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς», είπε η Μελίνα.

Ωστόσο, τα δικά της «μπορώ» δεν σταματούν μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο, αφού όπως δηλώνει, δεν θα δίσταζε να ζήσει ακόμα και μακριά από την πρωτεύουσα, λέγοντας: «Μένω ούτως ή άλλως στην Κρήτη».

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρέθηκα στο νησί. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια χρονιά, ήταν αλλά από τότε μου έκανε εντύπωση η κρητική κουλτούρα που είναι πολύ κοντά στη δική μας την ποντιακή.

Την αγαπώ την Κρήτη γιατί έχουμε πολλά κοινά. Για εμένα είναι πολύ οικείο το νησί. Το αγαπώ γι’ αυτό και μένω εκεί. Κάτι που δεν έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια είναι η κοινωνικότητά της και η αγάπη της για τον κόσμο».

«Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μου άρεσε να γνωρίζω ανθρώπους και κόσμο. Από τότε που ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασα βοηθός μικροβιολόγου. Θυμάμαι ότι ήθελα να γνωρίσω όλο τον κόσμο και να τους κάνω φίλους μου. Κοινωνικό παιδί βλέπεις. Τότε λοιπόν έκανα πολύ γρήγορα φίλους και παρέες τους οποίους έχω κρατήσει μέχρι σήμερα. Έχουμε γίνει και κουμπάροι. Στην πορεία λοιπόν μου ήταν οικείο και μου προκαλούσε χαρά όταν κάποιος με σταματούσε και μου έλεγε ότι με γνωρίζει. Χαιρόμουν. Το αντιμετώπισα με πολλή αγάπη», είπε η Μελίνα Ασλανίδου.