Όσα είπε η Μαρία Κίτσου για το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η κίνηση της νομικά

Όσα είπε η Μαρία Κίτσου για το δημοσίευμα που την ενόχλησε και η κίνηση της νομικά

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, παραχώρησε η Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός που για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπάρχει εδώ και καιρό ένα δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή το οποίο είναι ψευδές και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

«Ασχολούνται δυστυχώς με τη ζωή μου. Με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά. Κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα μέσα γράφουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Με εξόργισε πολύ αυτό που έχει βγει τελευταία. Θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις.

Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: “η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία”. To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να το αγοράσεις και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει, αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω και δε θα το κρύψω. Θα είμαι κυρία των επιλογών μου. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο. Τόσοι υπάρχουν» είπε η Μαρία Κίτσου.