Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τη “Φάρμα”, τη σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τη “Φάρμα”, τη σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν, τη συμμετοχή της στη “Φάρμα” αλλά και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα τη σεξουαλική παρενόχληση με θάρρος, και θράσος και το αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα. Είχα μιλήσει τότε στη δισκογραφική εταιρεία που ήμουν, για τον άνθρωπο αυτό που με παρενόχλησε σεξουαλικά, ο οποίος τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου. Ενημέρωσα την εταιρεία γι’ αυτό που μου είχε συμβεί. Η ικανοποίηση που πήρα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τον χώρο, δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ήταν αυτό που με κάλυψε αλλά και εκείνη την ώρα που μου “επιτέθηκε”, βρήκα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά. Όταν μια γυναίκα βρει την δύναμη για να μιλήσει για κάτι τέτοιο, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο, θα βγει και θα μιλήσει. Δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο για το πως θα λειτουργήσει ο κάθε άνθρωπος ούτε η στιγμή που θα πει, “τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”. Όχι, θα το κάνει ο καθένας όποτε νιώθει έτοιμος και ότι μπορεί να το κάνει» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Όσον αφορά τα δύο της παιδιά και τη σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη που ξεκίνησε μέσα στη “Φάρμα”, η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δε με έβλεπαν στη “Φάρμα”. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στη μονομαχία και δεν ήθελε. Τους παρακάλαγα. Κανένα ενδιαφέρον.

Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό

Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για τη σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Είναι κάτι τρελό. Ένιωσα ζήλεια και κακία. Όλα τα είδα και μου άρεσε που τα είδα, γιατί αυτό που έζησα εκεί μέσα είναι μια πραγματικότητα».