Ορφέας Αυγουστίδης για τη σχέση με τους γονείς του: «Θέλω να κάνουμε παρέα»

Ορφέας Αυγουστίδης για τη σχέση με τους γονείς του: «Θέλω να κάνουμε παρέα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον τέταρτο κύκλο της σειράς “Σασμός”, τον ρόλο του ως πατέρας, για τη σχέση του με τους γονείς του αλλά και για τη σύζυγό του, Γεωργία Κράσσα.

«Έχουν έρθει στο θέατρο και με έχουν μπερδέψει με τον Νιάρρο. Από ότι ξέρω ο Σασμός δεν θα πάει και τέταρτη σεζόν. Ξέρω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί κλείνουν για άλλες δουλειές. Οι δουλειές έχουν από μόνες τους ημερομηνία λήξης. Μερικές φορές είναι και συνήθεια αυτό και λες “λίγο έμεινε, ας το κάνω”. Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω άλλη σύνδεση, έναν λόγο που πηγαίνω με χαρά. Μου έχει τύχει με δουλειές να μην βλέπω πότε τελειώνει η κάθε δουλειά. Το During όταν τελείωσε, εγώ δεν είχα φτάσει στο τέλος της ακόμα. Ήθελα να έχει κι άλλο μέσα μου. Ένα μέρος του κοινού θέλει ακόμα να το δει. Τέλη Σεπτέμβρη θα πάω μια μικρή περιοδεία και κάποια στιγμή για περιορισμένες παραστάσεις θα το κάνω», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Δεν βρίσκω νόημα στο να ακούω τα προσωπικά των άλλων, γι’ αυτό δε μιλάω και εγώ για τα δικά μου», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Όσον αφορά στον γιο του, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Με τη σύζυγό μου επιλέξαμε το όνομα Αχιλλέας για τον μικρό επειδή μας άρεσε. Ο γιος μου έχει τα χρώματα της γυναίκας μου και του πατέρα μου».

«Είναι απολαυστικό που παίζω με τη μαμά μου. Κάποια στιγμή μέσα από την κούραση της δουλειάς να πεις “έλα να σου πω”. Και με τον ξένο! Μπαίνουν κάποια όρια. Κάποια στιγμή το γύρισμα μπορεί να φρενάρει από την κούραση. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, είναι τόσοι άνθρωποι από πίσω. Για αυτούς δεν υπάρχει αυτό, είναι εκεί! Εγώ να σεβαστώ τον τρόπο που η μαμά διεκδικεί τον τρόπο που θέλει να κάνει και εκείνη αντίστοιχα. Η μάνα μου με λέει ότι είμαι ξινός. Μόνο εκείνη με λέει! Ξεσπάσματα δεν έχουμε με τη μαμά στη δουλειά. Όταν έφυγε Αμερική είχαμε 1,5 χρόνο να βρεθούμε. Ήταν δύσκολο γιατί και με τα Skype έπρεπε να συντονιστούμε και με τις ώρες. Πήγαμε, όμως, και εμείς και μείναμε ένα μήνα εκεί», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Έχω μια μικρή αδελφή από την νέα οικογένεια του πατέρα μου, την Αλκυόνη. Παρόλο που η οικογένειά μου μέσα στα χρόνια έσπαγε, στην αρχή ήμασταν τρεις, μετά έγιναν δύο δύο, ήμασταν αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε μαζί και να κρατάμε τον όρο οικογένεια. Κάνουμε όλοι μαζί παρέα, είχα το άρωμα της οικογένειας. Τώρα έχω τη δική μου οικογένεια και θα ήθελα να περάσει και στο παιδί μου η ουσία αυτούς του πράγματος», πρόσθεσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.