Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γκιώνης πέρασε στον 3ο γύρο του πινγκ πονγκ | Δεν μετέδωσε τον αγώνα η ΕΡΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γκιώνης πέρασε στον 3ο γύρο του πινγκ πονγκ | Δεν μετέδωσε τον αγώνα η ΕΡΤ

Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρόκριση στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων για τον Παναγιώτη Γκιώνη που επικράτησε με 4-1 του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ

Πανηγυρική πρόκριση στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ για τον Παναγιώτη Γκιώνη.

Μετά το 4-0 επί του Σέρβου Πέτο Ζόλτ, ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε σήμερα με 4-1 του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ (Νο.31 του ταμπλό), έπειτα από 39 λεπτά αγώνα.

Ο Γκιώνης πήρε στις λεπτομέρεις το πρώτο γκέιμ κι έκανε εύκολα το 2-0, ενώ αντέδρασε εντυπωσιακά όταν ο αντίπαλος του μείωσε σε 2-1, κατακτώντας πολύ εύκολα τα δύο επόμενα.

Ενώ μία ημέρα μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια, προέκυψε ανάλογο πρόβλημα με τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον αγώνα του στον 2ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, που ξεκίνησε στις 09:15 δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδώσει το ματς με δική της παραγωγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…»