Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκαν στο Τόκιο με τις ομάδες τους

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκαν στο Τόκιο με τις ομάδες τους

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου με προορισμό το Τόκιο και στόχο τη διάκριση, η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε το ταξίδι της για την Iαπωνική πρωτεύουσα για τους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον προπονητή της Tom Hill και τον γυμναστή της Γιώργο Παναγιωτόπουλο, τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα της και έχουν βοηθήσει στην εξέλιξή της.

Η 25χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας έτσι πραγματικότητα ένα από τα παιδικά όνειρά της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο μονό των γυναικών, αλλά και στο μικτό διπλό, έχοντας ως παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι δυο τενίστες μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα του Σάββατου ή Κυριακή αλλά και το “μονοπάτι” τους την Πέμπτη (05:00) όπου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση.

Μάλιστα, πρώτα έφτασε στο Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη και ακολούθησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ενώ τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας τένις της Ελλάδος συναντήθηκαν στο κορτ και φωτογραφήθηκαν.

Εκτός από τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη η Ολυμπιακή ομάδα τένις της Ελλάδος αποτελείται από τους Απόστολο Τσιτσιπά (προπονητής), Τομ Χιλ (προπονητής), Ιουλία Σαλνίκοβα (τεχνικό προσωπικό), Γιώργο Παναγιωτόπουλο (γυμναστής), Χρήστο Φιωτάκη (τεχνικό προσωπικό), Ζερόμ Ζαν Παιλ Μπιάνκι (φυσιοθεραπευτής).

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του τένις θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν την 1 Αυγούστου.