Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50, ΣΤΟ MEGA 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία μέσα από την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, γνωρίζουμε τους ανθρώπινους σωματότυπους και τις ανάγκες που έχει ο καθένας από αυτούς στη διατροφή και την άσκηση. Η εκπομπή απαντάει σε όλα τα ερωτήματά μας για το σωματότυπο: Πώς σχετίζεται με την αποθήκευση του λίπους στο σώμα; Ποια γυμναστική είναι καταλληλότερη για εμάς; Μπορούμε να αλλάξουμε τη σωματοδομή μας; Καλεσμένη στο στούντιο είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου να βελτιώσει το σώμα της.

Σε άλλες ενότητες της εκπομπής, ειδικοί μιλούν για τη ζήλια στις φιλικές σχέσεις, και μαθαίνουμε ασκήσεις για πρωινό stretching μετά τον ύπνο αλλά και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για τον πάγκο της κουζίνας.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με το φλερτ και το πώς έχει αλλάξει εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και επικοινωνίας μέσα από υπολογιστές και κινητά. Για το φλερτ στη ζωή της, για τα όρια που πρέπει να υπάρχουν καθώς και για όσα την εμποδίζουν να φλερτάρει, μιλά η Βίκυ Κάβουρα.

Στην εκπομπή αναλύονται επίσης οι διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και συμπεριφορές ανδρών και γυναικών, και δίνονται πρακτικές συμβουλές για την εκπαίδευση του σκύλου μας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas