Οι σημαντικές στιγμές της καριέρας και της ζωής της Jennifer Lopez στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Οι σημαντικές στιγμές της καριέρας και της ζωής της Jennifer Lopez στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ Halftime που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές στην καριέρα και τη ζωή της Jennifer Lopez.

Συγκεκριμένα στο teaser βλέπουμε την ζωή της Λατίνας star εκτός σκηνής αλλά και την προετοιμασία της για την εμφάνισή της στο Super Bowl μαζί με τη Shakira.

Το ντοκιμαντέρ παίρνει ως αφορμή τον τίτλο του για να δείξει τη ζωή της JLO στα 52 της χρόνια, όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει ως καλλιτέχνης, μητέρα και celebrity που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

«Το κάνω αυτό για να συνδεθώ με τους ανθρώπους και να τους κάνω να νιώσουν πράγματα. Θέλω κάτι αληθινό» ακούγεται να λέει η Lopez στο teaser.

Ενώ το Δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην διεθνή σούπερ σταρ που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με την δημιουργική ευφυία της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το Halftime είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της ενώ δείχνει την εξέλιξή της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνις».

Ωστόσο, στο trailer βλέπουμε και τον Ben Affleck αλλά και τα παιδιά της, ενώ η Jennifer Lopez δείχνει τα συναισθήματά της στην κάμερα ενώ κλαίει όταν δεν πήρε υποψηφιότητα για Oscar και αγκαλιάζει τα παιδιά της σε μια τρυφερή στιγμή.

Ο Affleck εμφανίζεται να μιλάει για την κριτική που έχει δεχθεί η Lopez από τα media, με εκείνη να λέει “το περίμενα αυτό”.

Το Halftime θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca Film Festival και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 14 Ιουνίου.