Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη μετά την φάρσα στο θέατρο για βόμβα

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη μετά την φάρσα στο θέατρο για βόμβα

Όπως έχει γίνει γνωστό, μια διαφορετική Πρωτοχρονιά έκανε φέτος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, καθώς την πέρασε στο κρατητήριο.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η παράσταση που πρωταγωνιστεί, τηλεφώνησε στο θέατρο και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας. Ενώ ο υπάλληλος που δέχθηκε το τηλεφώνημα ενημέρωσε τις Αρχές και το κτήριο εκκενώθηκε.

Μάλιστα, όταν έφτασε η αστυνομία, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει φάρσα τους συνάδερφους και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Ενώ ο ηθοποιός μετά την κακόγουστη πλάκα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ανέφερε πως συνηθίζει να κάνει φάρσες, απλά δεν περίμενε τέτοια τροπή.

«Κοιτάξτε να δείτε μέσα στην καθημερινότητα μας, όλοι κάνουμε διάφορα αστεία. Άλλες φορές επιτυχημένα, άλλες φορές αποτυχημένα.

Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά όταν κάτι ξεφεύγει από τα όρια του κύκλου που μπορείς να τα κάνεις αυτά και εμπλέκεται η αστυνομία σταματάει να είναι φάρσα και γίνεται σοβαρό, για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Να διευκρινίσω πως δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, αλλά στο ταμείο του θεάτρου. Ήταν πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.