Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Μαρία Ηλιάκη που επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα γυρίσματα τις νέας επετειακής εκπομπής για τα 30 χρόνια του ANT1 με τον Νικόλα Ράπτη, αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου που θα βρεθεί στο τιμόνι του My Style Rocks.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή Flashback, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

Ενώ όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την Κατερίνα Καραβάτου στη θέση της παρουσιάστριας του My Style Rocks, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Νομίζω ότι θα της πάει πάρα πολύ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δω σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα είναι και τόσα χρόνια στη δουλειά, δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θεωρώ ότι είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Απλά είναι ένα project που δεν το ‘χει ξανακάνει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτό».