Οι πρωταγωνιστές του Vis a Vis σε ένα απίστευτο Fight Challenge για την κρίση μετά την πανδημία

Οι πρωταγωνιστές του Vis a Vis σε ένα απίστευτο Fight Challenge για την κρίση μετά την πανδημία

Μπορεί να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μη γυρίζουν σκηνές…«ξύλου».

Μετά τον κορανοϊό και την οριστική ολοκλήρωση της σειράς, οι πρωταγωνιστές του “Vis a Vis“, δημιούργησαν ένα virtual…καυγά: Το «Boss Bitch Fight Challenge», που ανέβηκε στο YouTube και τα social media, και σε αυτό συμμετέχει όλο το cast το οποίο μπορεί να είναι κλεισμένο στα σπίτια του λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να ασχοληθούν με σκηνές…δράσης (χωρίς να βρίσκονται καν στον ίδιο χώρο).

Στο βίντεο #visavisfightchallenge που έγινε viral σε λίγα λεπτά, η ηθοποιός Najwa Nimri που παίζει τον χαρακτήρα Zulema Zahir, φαίνεται να κάθεται και ξαφνικά ρίχνει μια κλοτσιά που χτυπά τον Itziar Castro. Διαδοχικά, οι πρωταγωνιστές μέσα από το σπίτι τους αρχίζουν να “χτυπάνε” ο ένας τον άλλον με διαφορετικά αντικείμενα.

Στο τέλος του video βλέπουμε την Alba Flores λαμβάνει ένα προϊόν από την Maggie Civantos και αφήνει ένα βαθύ μήνυμα.

Συγκεκεριμενα, η ηθοποιός φορώντας γάντια και περιτριγυρισμένη από διαφορετικά προϊόντα, απογειώνει την “αλυσίδα” και θέτει ερωτήσεις σε κυβερνήσεις που δεν βοηθούν αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, ζητώντας από όλους να συνεργαστούν με διαφορετικές τραπεζαρίες ή οργανισμούς που συνεργάζονται με ευάλωτες οικογένειες.

Η τηλεοπτική Saray μεταξύ άλλων αναφέρει στο video: «Αυτή η κρίση μας έχει πλήξει όλους, αλλά λίγο περισσότερο από άλλους. Και τα δίκτυα γειτονιάς βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους για μήνες. εργασία που πρέπει να γίνει από τις διοικήσεις . Αυτοί πρέπει να επωμιστούν τους ώμους τους και να αναλάβουν την ευθύνη. Με λίγα λόγια, πρέπει να σταματήσετε να είστε ο οικοδεσπότης. Οι οικοδεσπότες, για μυθοπλασία».

Ενώ ολοκλήρωσε στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα: “Ψάξτε στη γειτονιά σας για το δίκτυο γειτονιάς και ρωτήστε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε.” και συμπληρώνει: “Για τους συναδέλφους μου στο Vis στο Vis … για πάντα”.

Η Alba Flores ως λάτρης των social media, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός μοιραστεί με τους followers της στο instagram, το συγκεκριμένο video και σχολίασε  στο post της:

“Αυτό δεν είναι ένα ακόμη #fightchallenge ή #bossbitchfightchallenge στα Ισπανικά, αυτό το #video είναι #visavisfightchallenge, οπότε αποχαιρετούμε όλους τους #hostias που έχουμε δώσει στο #visavis (με κάποια μάτια στους χαρακτήρες μας). Και παρεμπιπτόντως, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας για να μας βοηθήσετε στις αιτίες #nohogarsinalimentos #despensasolidaria # ayudaactúaalimenta επειδή είναι δύσκολες στιγμές και θέλουμε να συνεισφέρουμε στον κόκκο της άμμου μας

Με σειρά συμμετοχής, Najwa Nimri, Itizar Castro, Georgina Amorós, Benjamín Vicuña, Alberto Velasco, Marta Aledo, Laura Baena, Harlys Becerra, Cristina Plazas, Cristina Marcos, Carlos Hipólito, Daniel Ortiz, Inma Cuevas, Elena Seijo, Verónika Moral, Mona Martínez, Ana Labordeta, Irena Anula, Ruth Díaz, Adriana Paz, David Otrosky, Alma Itzel, Lisi Linder, Almagro Sanmiguel, Claudia Riera, Isabel Naveira, Lolo Diego, Raúl Tejón, Zaira Pérez, Huichi Chiu Zamora, Rubén Corvo, Irene Arcos, Ana María Picchio, Lucas Ferraro, Iván Morales, Ismael Palacios, Paula Gallego, Pablo Vázquez και Natalia Hernández, Luis Callejo, María Isabel Díaz, Berta Vázquez, Maggie Civantos και τέλος η Alba Flores.