Οι πρωταγωνιστές των Friends ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων σε ένα μοναδικό Carpool Karaoke

Οι πρωταγωνιστές των Friends ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων σε ένα μοναδικό Carpool Karaoke

Το reunion της σειράς «Friends» προβλήθηκε με οικοδεσπότη τον James Corden, που ήταν είχε κάτι ακόμη να δείξει μέσα από την εκπομπή του Carpool Karaoke με τους πρωταγωνιστές.

Μάλιστα, το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Late Late Show» και αυτή τη φορά το Carpool Karaoke έγινε σε ένα γκολφ καρτ.

Συγκεκριμένα ο James Corden οδηγούσε το γκολφ καρτ στα στούντιο της Warner Bros, «παραλαμβάνοντας» τους έξι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς.

Ενώ δεν αποτελεί έκπληξη το τραγούδι που κλήθηκαν να τραγουδήσουν οι ηθοποιοί, αφού ήταν το «I’ll Be There For You» του συγκροτήματος The Rembrandts, που ακουγόταν στους τίτλους της σειράς.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν τους πειράζει να ακούσουν λίγη μουσική, όλοι γνώριζαν ποιο κομμάτι θα παίξει. Και τότε ήταν που οι Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer ξεκίνησαν να τραγουδούν.

Περισσότερο από όλους ενθουσιάστηκε, κατά τα φαινόμενα, η Courteney Cox που φώναξε «Πάντα ήθελα να κάνω Carpool Karaoke».

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια αφού περιηγήθηκε στους γνωστούς χώρους των διαμερισμάτων των χαρακτήρων, οδηγήθηκε μαζί με το καστ στο Central Perk όπου είχε την ευκαιρία να τους ρωτήσει περισσότερα πράγματα σχετικά με την εποχή των γυρισμάτων.

Από τις απαντήσεις που πρόθυμα έδωσαν οι πρωταγωνιστές, μάθαμε πως η Lisa Kudrow ήταν εκείνη που τις περισσότερες φορές δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της, με αποτέλεσμα να σταματούν συχνά τα γυρίσματα ενώ η Jennifer Aniston είναι εκείνη που είχε κλέψει τα περισσότερα ρούχα, τα οποία μάλιστα φοράει μέχρι σήμερα.