Οι νέες φωτογραφίες της Heidi Klum από την Μύκονο και η Ελληνική σημαία

Οι νέες φωτογραφίες της Heidi Klum από την Μύκονο και η Ελληνική σημαία

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Heidi Klum.

Συγκεκριμένα το μοντέλο βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες του Γερμανικού Next Top Model, η παραγωγή του οποίου αποφάσισε να κάνει γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους.

Μάλιστα, η Heidi Klum που είναι η παρουσιάστρια του Γερμανικού show από το 2006, βρέθηκε στην Αθήνα και απαθανατίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Ενώ αρκετά νωρίς το πρωί της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, η Heidi Klum και ο σύζυγός της πήραν το πλοίο από τον Πειραιά για να ταξιδέψουν για τη Μύκονο, όπου θα συνεχίσουν τα γυρίσματα για το Next Top Model.

Η Klum που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της τόσο μόνη, όσο και με τον σύντροφο της.

Αυτή τη φορά η Heidi Klum μοιράστηκε με τους followers της δυο νέες φωτογραφίες από το νησί των ανέμων και μάλιστα στην μία από ποζάρει με φόντο την ελληνική σημαία.

Να πούμε πως στην Ελλάδα βρίσκετε και η Kylie Minogue που είναι στην κριτική επιτροπή του Γερμανικού show μόδας μαζί με τον Jean-Paul Gaultier.